Epiloog

6 september 2021 - Leiden, Nederland

Nog een aller- allerlaatste bericht van ons, allereerst om jullie allemaal - ingeschreven volgers, niet-ingeschreven volgers, stille lezers, reagerende lezers - te bedanken voor het ‘meefietsen’. Het schrijven van blogverhalen (noot van Ellen: dat doet ie leuk he!) en selecteren van foto’s is een goeie manier gebleken om te reflecteren op de voorbije dag, en natuurlijk om alle details en ervaringen van de reis te onthouden. Blij verrast zijn we dat jullie er ook zoveel plezier aan hebben beleefd. Dankdankdank, het was geweldig! Toen we gisteravond thuiskwamen hebben AM, Bente en Romeé voor ons gekookt, waren er knuffels van Lotte, bloemen en kadootjes (superlief xxx) en koude biertjes ..

Misschien dat we hier en daar nog wat details van de blog bijwerken (misschien laten we er een fotoboek van maken), maar bij deze is het nu echt … fini !

2 Reacties

 1. Kees en joze:
  6 september 2021
  dank voor jullie mooie reisverhalen. we hebben ervan genoten!
  en ook wij maken al weer plannen voor volgens jaar.
  wie weet zien we elkaar nog eens.
  groetjes uit Zevenaar.
 2. Peter D'Hertog:
  6 september 2021
  Als jullie reisverslag ooit in boekvorm te verkrijgen is, dan bestellen wij bij deze al een exemplaar! Veel succes met het wennen aan het dagelijkse leven in Leiden.